Edukacija

Edukacija Sommeliera
Edukacija Sommeliera
Udruženje Sommeliera Srbije pruža različite edukativne programe, kako za Profesionalne Sommeliere, tako i za ljubitelje vina.U tim programima pored radionica i predavanja u Restoranima ili Hotelima, obuhvaćeni su obilasci najboljih vinarija u svim regionima u Srbiji. Kroz profesionalni program od osnivanja Udruženja Sommeliera, prošlo je preko 300 budućih Sommeliera koji danas rade i van granica naše zemlje i prenose svoje znanje i iskustvo. Profesionalni članovi SERSA su svi koji su prošli kroz profesionalni edukativni program, a najbolji medju njima su deo Upravnog i Izvršnog odbora Urduženja Sommeliera Srbije. U profesionalnim programima je pored stručne edukacije i obilazaka vinarija, obuhvaćena i praktična obuka svih Sommeliera i svakodnevno testiranje vina i njihova stručna analiza.

Edukacija SommelieraUdruženje Sommeliera Srbije za ljubitelje vina pored edukativnih radionica i predavanja, organizuje i “Druženje sa vinom“ koji su prilagodjeni željma grupe koja prisustvuje radionicama. Kroz ove programe akcenat je stavljen da se ljubitelji vina što više približe različitim vinima od različitih sorti groždja iz različitih regiona i uparivanje Vina i Hrane.

U edukativnim programima predavači Udruženja takodje svoje iskustvo prenose iz “Personality programa“ kao i “Bara i barskog poslovanja“.