Ко је Вук Вулетић?

Вук је један од сомелијера који је образован у Удружењу сомелијера Србије као један од највећих талената нове генерацији сомелијера у Србији.
Има само 26 година, али је у врло кратком времену остварио оно што сваки сомелиер сања. Године 2014. је завршио је обуку СЕРСА сомелијер ниво 3, у 2015. години освојио 2. место на такмичењу у познавању пенушавих вина у Србији, а 2016. одбранио титулу на истом такмичењу, а затим 2017. освојио такмичење за најбољег сомелијера Србије. Године 2018. Вук је свој рад крунисао титулом најбољег сомелијера Балкана.
Изгледа да је свака година за Вука све успешнија. Сваки нови корак је већи од претходног. То нас наводи да се запитамо: након Балкана, шта је следеће? Најбољи сомелијер Европе?

Шта можемо очекивати у 2019. години?
Вук ће представљати Србију на АСИ такмичењу за најбољег сомелијера света које ће бити одржано у марту у белгијском граду Антверпену. На овом такмичењу наступиће више од 60 сомелијера из 60 земаља целог света, те ће се наш млади Вук наћи међу најбољим представницима својих земаља, као и континенталним шампионима. Пред Вуком је велики изазов!